Amenzi pentru cei care nu si-au facut asigurarea obligatorie a locuintelor!

Autor

Inca mai sunt cel putin 5 milioane de romani proprietari de case nu au incheiat pana in acest moment o asigurare de locuinta si nici nu se grabesc atata timp cit confuziile si controversele privind normele metodologice nu sunt clare.

Scopul legii nu este de a amenda populatia, iar autoritatile au precizat de nenumarate ori ca nu se vor mai acorda despagubiri pentru daunele cauzate de calamitatile naturale .Astfel ca singura grija si teama a romanilor ramane in continuare termenul de aplicare a amenzilor.

asigurari de locuinte

asigurari de locuinte

Daca ne gandim ca temenul de la care se aplica amenzile este 15 iulie, in prezent se desfasoara o adevarata “ancheta” in care sunt citati juristi, autoritati, reprezentanti ai companiilor, pentru “elucidarea adevarului”. Chiar daca avem o lege care stipuleaza clar termenul de la care se aplica amenzile, controversele si confuziile sunt tot de la autoritatile care prin numeroasele amendamente de la o zi la alta si prin comunicate lansate de diverse ministere au creat un adevarat haos.

Emiterea politelor obligatorii a inceput la data de 15 iulie 2010, desi potrivit prevederilor legii emiterea ar fi trebuit sa inceapa la o alta data, nu au usurat cu nimic sarcina asiguratorilor sau decizia oamenilor de a-si cumpara o polita…..Restul articolului il gasiti pe StilDeViata

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+