Asigurarea obligatorie

Autor

Asigurarea obligatorie a locuintei  in Romania este o polita de asigurare obligatorie.

Costul unei asemenea polite pe an variaza  de la 10 la 20 de euro per locuinta,asta socotit in functie de materiale de constructie folosite, astfel;  daca este din chirpici asigurarea costa 10 euro unde valoare asigurata este de 10000 euro, iar daca locuinta este cu o structura de rezistenta din beton armat cu pereti de beton,caramida, lemn sau metal asigurarea costa 20 de euro unde valoarea asigurata este de 20000 de euro.

In continuare sa vedem ce riscuri acopera aceasta polita de asigurare obligatorie . Este foarte important sa stiti ca asigurarea obligatorie a locuintei  acopera doar trei astfel de riscuri ; inundatie catastrofica ,alunecare de teren si cutremur. Astfel ca pentru celelalte riscuri inundatii de bloc, scurt circuituri cu incendii si altfel de riscuri nu sunt acoperite de aceasta polita de asigurare obligatorie.

asigurari de locuinte

asigurari de locuinte

Ce te faci daca ai uitat sa inchei asigurarea obligatorie ? Este important sa nu uiti altfel te vei trezi cu o gaura de 100-500 lei in bugetul familiei , o amenda data de primaria localitatii unde este imobilul .

Vrei nu vrei , platesti.
Chiar daca ai o asigurare facultativa asupra locuintei tale , nu uita sa-ti faci asigurarea obligatorie de locuinta.
Acte necesare , Buletinul.

Politele obligatorii le puteti gasi la una din cele 13 companii care fac parte din programul de Asigurare Impotriva Dezastrelor, Acestea sunt;
Astra
ABC Asigurari
Uniqua
Platinum Romania
Groupama Asigurari
Ardaf
Carpatica
Certasig
City Insurance
Credit Europe Asigurari
Euroins
Generali
Grawe Romania

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+