STEM INSURANCE de la BCR Asigurari

Autor

BCR Asigurari Vienna Insurance Group in colaborare cu Stem Sure ofera incepand cu data de 31 mai 2011 asigurarea “STEM INSURANCE – Asigurarea pentru interventii medicale cu celule stem”, o premiera pe piata medicala de asigurari de sanatate din tara noastra.

Cui se adreseaza “STEM INSURANCE” ? Parintilor care detin un contract privind recoltarea celulelor STEM la nasterea copiilor lor Viitorilor parinti care vor incheia un contract de recoltare celule STEM la momentul nasterii Asiguratii sunt:

1. Persoana careia i s-au recoltat celule stem la nastere – Asigurat principal

2. Parintii, fratii/surorile mai mari ai Asiguratului principal – Asigurati aditionali

Ce se asigura prin “STEM INSURANCE” ? TOATE serviciile de medicina Impuse de diagnosticarea unei afectiuni susceptibile a fi tratata prin terapii cu celule stem: Teste si proceduri pre-transplant Transplant Tratament efecte secundare / complicatii Cheltuieli de cazare si transport Transportul Asiguratului si al unui insotitor Cazarea Asiguratului Cazarea unui insotitor pe perioada tratamentului si transplantului

De ce este diferit si unic “STEM INSURANCE” ? Vizeaza persoane abia nascute, dar PROTEJEAZA INTREAGA LOR FAMILIE! Daca celulele stem “ALE FAMILIEI” nu sunt compatibile ofera o noua sansa – suporta achizitionarea lor de la alti donatori. Permite si asigura replicarea celulelor stem stocate, prin proceduri autorizate, considerate standard. Faciliteaza, in timp optim, contactarea celor mai buni furnizori de servicii medicale din intreaga lume, specializati in afectiunea diagnosticata.

Nici o obligatie financiara nu distrage FAMILIA de la recuperarea SANATATII – Asiguratorul se ocupa de efectuarea tuturor platilor direct catre furnizorul de servicii medicale. Care sunt AVANTAJELE de care beneficiati? Sunteti partenerul nostru si puteti conta oricand pe seriozitate, competenta, promptitudine! O singura proba de celule stem recoltata la nasterea unui copil, asigura intreaga familie a acestuia. Va puteti alege singuri, furnizorul de servicii medicale. Beneficiati de asistenta unui specialist care va consiliaza, atunci cand recuperarea SANATATII devine necesara.

Pentru o prima de asigurare de 204 EUR pe an, suma asigurata este de 100.000 EUR (se poate incheia pe 20 de ani). Aceasta valoare acopera integral riscurile legate de noul-nascut in calitate de Asigurat Principal si mama, tata si un frate, in calitate de Asigurati Aditionali. In plus, pentru o suma ce pleaca de la 18 EUR pe an de persoana, pot fi inclusi in asigurare si alti membri ai familiei.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+