Concurs international de indemanare

Autor

Concurs international de indemanare:

Cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa rezolve o femeie. Primul concurent, neamt, se apuca cu multa meticulozitate si calca cu mare grija camasa, dupa care constata ca nu mai are timp, musca o data din paine si… se scurge timpul.

Al doilea concurent, un rus, fara sa stea prea mult pe ganduri, se apuca de femeie, o rezolva, apoi mai are timp sa manance o jumatate de paine si… se scurge timpul.

Al treilea concurent, un roman, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp ce femeia calca, o rezolva, mancand in acest timp painea.

Vine presa sa ia declaratii. Neamtul declara: “Noi asa suntem obisnuiti, muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai ramane timp, mancam si apoi daca mai etimp ne distram, daca nu… ne apucam din nou de munca, si tot asa.” Rusul declara:”Noi asa suntem obisnuiti. Mai intai ne distram, apoi daca ramane timp mancam, apoi daca mai ramane timp muncim…” In sfarsit, romanul spune si el: “La noi asa e. Daca nu-l futi pe cel care munceste, nu poti sa mananci o paine..!!!!

Un fizician îi spune soţiei sale: – Draga mea, eşti din ce în ce mai atrăgătoare! – Aiurezi! Tu nu vezi cât m-am îngrăşat?! – Păi, tocmai! Cu cât creşte masa, creşte şi forţa de atracţie…

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+