Medicament pentru suflet…

Autor

Fiecare dintre noi adunăm în suflete tristeţe, frustrări, griji, teamă, şi toate mocnesc în interiorul nostru până într-o zi când răbufnim cu toată forţa. E normal să izbucnim, pentru că suntem oameni, pentru că avem nevoie de mângâiere, înţelegere, alinare, pentru că suntem răniţi şi rănim la rândul nostru, pentru că greşim şi ni se greşeşte.

medicament pentru suflet

medicament pentru suflet

Cert e faptul că atunci când simţim nevoia să mărturisim ce ne apasă şi frământă sufletele, devenim vulnerabili în faţa celui care ne ascultă. În acele momente trebuie să fim atenţi şi să alegem cu grijă pe cel căruia îi vorbim, fiindcă nu oricine ne va asculta în tăcere, fără să ne arate cu degetul, nu vom găsi mereu compătimire şi înţelegere, dimpotrivă, unii poate pe moment ne vor asculta chipurile cu bunăvoinţa, ca ajungând la primul colţ să ne judece, critice sau şi mai rău, să se bucure de suferința noastră.

Uneori, poate nici nu ne dăm seama câtă alinare aducem celor de lângă noi doar ascultând în tăcere, pentru că fiecare dintre noi are griji, probleme şi furtuni cu care sufletul luptă, iar atunci o simplă îmbrăţişare, un sărut pot fi cel mai bun medicament.

Să încercăm să aducem un zâmbet pe chipul celor trişti şi alinare sufletelor suferinde

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+