Secretul unui ketchup de casa,pentru ierni pline de aroma

Autor

Secretul unui ketchup de casa,pentru ierni pline de aroma.

Ingrediente:start preparare-5 kg rosii

-1.5 kg gogosari rosii
-1 kg ardei gras
-250 g ardei iute
-500 g telina, radacina
-1 legatura frunze de telina
-1-2 legaturi frunze de patrunjel
-1 kg ceapa
-1-2 linguri sare (sau dupa gust)
-4 linguri zahar (sau dupa gust)

Preparare ketchup:cum faci un ketchup de casa

Spalati si scurgeti zarzavatul, curatati-l si taiati-l marunt.
Tocati marunt verdeata.Puneti-le intr-un vas mai larg si fierbeti-l bine, pana ce toate legumele sunt facute si lasati la racit.Treceti totul prin masina de rosii si repuneti pe foc.Fierbeti amestecand mereu, pana ce scade si are consistenta de bulion gros.Turnati fierbinte in sticle, capsati si dati la dunst uscat.

 

Mentiuni:

Ketchup-ul se poate servi simplu, langa preparate de carne (chiftele, snitele, fripturi, etc) sau se adauga la pregatirea diferitelor mancaruri (tocanite, sosuri, supe, ciorbe, erc)

Leave a comment

CAPTCHA Image
*
advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Google+