Să las să se vadă, sau să las să se citească?.

Autor

Adevărul e ca am vrut de mult timp sa fac asta, sa va prezint un blog al unui tânăr pasionat de jurnalistică și muzică deopotrivă. Să Scriu Treaz, fiindcă asa își intitulează blogul  amicul meu , fiind conștient, de ceea ce face , de ceea ce vrea sa transmită, de ceea ce vrea să se vadă, sau să citească.

-“Eu vreau să îmi trăiesc viata în artă, ca pe o artă , spune el. Si pentru asta trebuie să mă exprim”.

Să las să se vadă, sau să las să se citească?.

-Îmi place să scriu, ne spune el. Cred că cel mai în serios am luat scrisul, pentru prima oară, pe undeva prin clasa a 11-a de liceu când mă hotărâsem să devin jurnalist. Si am și fost pană la un moment dat.

-Adevărul e că nu am frica. Nu o mai am. Nu o port cu mine. Ea mai apare câteodată dar ii fac vânt mereu, aducându-mi aminte ca un om fără frica este un om liber. Si asta vreau sa fiu, LIBER.

-Nu ai nimic de pierdut  = LIBERTATE.

-Si libertatea asta este o stare. O stare pe care trebuie întreținuta. Întreținuta cu curaj. Curajul de a fi tu însuti, indiferent de situație, vulnerabilități, timp si spațiu ori locul în care te afli. Da, libertatea nu e gratis si trebuie castigata. Cere sacrificii. Asta e declaratia mea  de independenta.

Asta e Adevărul meu.

După o asa introducere să vedem totuși cine este El? Pe numele său, Daniel Amzulescu, iar după numele de scenă se prezintă Abel Cain, un tânăr din Lugoj, care s-a stabilit la Timișoara, de ce spun de scenă ? fiindcă creează LIRICA Spun lirică, pentru că nu toți cantă sau fac neapărat muzică. Aici vorbim despre Hip-Hop. Cu asta ne ocupăm: cu scrisul, muzica, unii se mai ocupă si de dans, graffiti”, cum declara într-un interviu al celor de la VIPTIM

Abel Cain

Abel Cain

“Am început să mă ocup cu asta de prin 2006 si de abia acum pot spune că sunt dedicat 100% artei mele. Reprezint Lugojul, cartierul meu Cotu-Mic, indiferent unde sunt si voi merge. Ma inspira viata, oamenii cu care intru in contact, trăirile și pun asta în versuri.

Abel Cain a mai participat și în trecut la mai multe  evenimente, în Lugoj, și s-a antrenat foarte mult pentru a participa în acest an la Campionatul Național Battle MC România, unde  Battle MC ,este un concurs de rime pe loc, participanții intrând într-un „conflict” liric.

-Ce a însemnat pentru Abel Cain  anul 2014?

-2014 pentru mine a fost un an cu schimbări. Schimbări cu care m-am obișnuit deja pentru ca am învățat ca ele înseamna dezvoltare. Sunt in drum spre independenta mea financiara și ca om. Am reușit ca în 2014 sa îmi finalizez primul meu album de hip hop

Își lansează în 2014 piesa 1000 De Voci ( Hip Hop TM – Volumul Un) piesa de referința care “face diferența”. Click aici sa asculti piesa

 

      Începutul de an aduce împliniri …și se lasă  așteptate realizările..
Tot în acest an 2015 își lansează albumul “Lansarea albumului Afecte si ambiguitati vine într-un mod firesc de a materializa ceea ce fac. E primul meu album.  Aici poti gasi albumul, în acesta varianta. Acum lucrez sa iasă și în format CD după care vor urma concertele de lansare” ne-a relatat tânărul.

concert deva

concert Lugoj

concert

concert Lugoj

Pe finalul acestei prezentari, Abel Cain ne declara pentru STIL COOL ,ca acest blog SCRIU TREAZ pe lingă pasiunea sa pentru muzica și rime va rămâne “Un adevăr pe care îl voi scrie”  și asta pentru care sunt total motivat de a-mi duce proiectele la bun sfârșit și de a iniția altele.

Vei face cunoștință cu ele dacă vei rămâne cu ochii pe acest blog. Vă las pe voi să-l descoperiți.

Linkuri catre:

Scriu Treaz

Abel Cain Facebook

copyright:  STILCOOL©SCRIU TREAZ

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+