…..despre ce vorbim?

Autor

Te-ai trezit din somn ? e totusi ora 15 , mai poti sa dormi ca un porc?. Dupa nopti cu LOL si JouJizz Aaaa, asa e ,am uitat ca munca nu e pentru tine, asa cum muncesc ai tai in ture de zi, de noapte, cu sudoare, punctuali la servici si fara a se vaita ca e greu ,nu, nu s-a inventat inca postul pentru lichele ordinare oricate cv-uri ai baga,dar nici de bagat nu e vorba, ca doar nu esti somnambul sa umbli sa duci Cv-uri in timp ce dormi (totul e minciuna, o minciuna pe care ai dus-o la un alt nivel, minciuna care te convinge si pe tine ca e adevarat,doar pe tine, fiindca ai avut profesori bun!) nici un angajator nu e curios sa angajeze asa “o PUTOARE“.

stupid people

stupid people

De aceea te intreb, cat de prost esti?

Ai demonstrat ca nu esti mai destept decat o blonda. Ne-am dat seama ca speri sa fii mai inteligent decat un copil de clasa a 5-a. Problema e ca doar tu crezi ca esti destept, si te mandresti cu persoana ta.

Si uite asa raspandesti prostia mai ceva ca bts-urile, pentru ca cei mai prosti ca Tine te vor percepe ca pe o VALOARE a societatii, urmandu-ti modelul. Si un prost care incearca sa imite un alt prost e de zece ori mai prost. In genele tale curge seva de idiot, doar asa poti fi ,atat de inocent incat sa nu realizezezi asta. Poate “ca” nu conteaza scoala,diploma, calificarea pe care nu ai fost in stare sa o termini, amagindu-te ca altfel poti face banii daca livrezi “Marfa “noaptea. Pacat ca ani petrecuti acasa  tragand din chistocul “Infiletat cu iarba”,visand la cat de sus o sa ajungi, de altfel, amicii care mai tarziu iti vor intoarce spatele si vor fugi ca niste lasi , amici care au profitat de pe urma prostiei de care dai dovada.

Ai inceput sa te prinzi? despre ce vorbim?.

Aaaa Da, ramane o intrebare pe care o sa ti-o pui ,cat de sus poti sa ajungi? dar ce inseama sus?. Targetul tau momentan este sa ii faci pe cei din acea categorie sa apese un buton, un buton al telefonului ca sa-si comanda portia de “FERICIRE” iar tu sa traiesti din fericirea lor. Toate au un inceput dar si un sfarsit.
Iar relatiile cate or fi ele trecatoare de o noapte ,o zi, o …. niciodata , dar nicodata nu vor convietui cu un asa prost (doar daca o sa fii plin de bani, ).

Daca singura metoda prin care te poti simti insemnat ca persoana este, obtinand doar confirmarea superficiala a celor mai prosti ca tine, ca te gasesti satisfacator, ba chiar slefuitor pentru propriul ego, si iti lasa ideea ca esti foarte bun in ceea ce faci, am o veste pentru tine.

Ba, tu esti cam  prost, asa ca poarta-te mai departe ca atare.!
Eu as putea sa te salvez de o eternitate de umilinte si penibilitati, publicand un ghid “Cele 5 semne ca esti prost”, dar oricum nu ai fi in stare sa termini de citit (pe silabe) ce am de spus, toate cele asezate pe o hartie!

©admin

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+