Editorial….masca ascunsă a sufletului…

Autor

“Mă obsedează tristeţea adunată în ochii oamenilor.!
Cuvintele pot minti, zambetul poate fi fals, în schimb o privire tristă spune totul.Ai senzaţia că în lumina aceea tulbure s-au adunat toate necazurile nerostite ale lumii… şi sunt ţinute acolo captive ca într-o închisoare din care nu pot fi eliberate.Ma “izbeşte” uneori,câte un chip a cărui privire îmi rămâne ca o arsură pe retină,dar mai ales în suflet şi ma năvăleşte sentimentul de neputinţă. Ma gândesc ce il poate face pe acel om să sufere atât,ce se poate ascunde în sufletul lui,în trăsăturile aproape imobile,fără nici cea mai mică urmă de zâmbet sau lumină.

O fi singurătatea,dezamagirea in dragoste,lipsa banilor,viaţa grea, problemele sociale, sau toate la un loc? Pentru orice om nemulţumirile şi neîmplinirile adunate şi neacceptate se transformă în final într-o tristeţe devastatoare,privirea devine

fata trista

fata trista

pierdută,ochii îşi pierd lumina,în lipsa oricărei urme de zâmbet. Privirea aceea înceţoşată de durere,va fi veşnic în pământ sau în gol. Ai impresia că scormoneşte cu gândul o rezolvare a problemelor care va veni de undeva din adânc sau din neant. Rar ridică ochii de jos doar pentru a da bineţe sau a răspunde la salut,dar privirea îi este searbădă şi lipsită de strălucire. Atunci pentru o fracţiune de secundă poţi să surprinzi povara pe care o duce. Deznădăjduiti,unii încearcă să-şi pună masca cu zâmbet,altii cea cu fericire. Fiecare îşi joacă propriul rolul pe scena vieţii,într-o piesă tragi-comică,unde actorul şi spectatorul sunt unul şi acelaşi. Nimic nu e mai trist decât un zâmbet trist sau o fericire mimată.
Ce le lipseşte acelor ochi????…LUMINA!.Orice sentiment pozitiv autentic este însoţit de lumină… lumina aceea divină pe care numai starea de bine interioara o poate da… este lumina unică care se reflectă din interior spre exterior.Oricât ar lupta un om cu starea copleşitoare de tristeţe,oricât s-ar strădui să o ascundă,să nu se vadă că viaţa la îngenunchiat,ochii il trădează.
Oare de ce adunam atâta tristeţe? Stiu ca sunt atât de multe motive,dar oare nimic nu ne poate readuce fericirea?
Si pe cât de simplă este întrebarea,pe atât de simplu este răspunsul imi sopteste “cineva din cer”…… IUBIREA.
Pentru ca toate motivele,oricât de variate şi profunde ar fi,se anulează în prezenţa iubirii…ochii se lumineaza si zambesc cu adevarat de fericire!”

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+