Happy day ….14 februarie?

Autor

o zi ca oricare alta

Nu cred în ziua îndrăgostiților… Da,recunosc, dragostea e un sentiment profund, frumos,sublim!

Este extraordinar să iubești și să fii iubit! Și dacă e așa, atunci de ce s-o sărbătorim o singură dată pe an?!

De ce să ne amintim doar pe 14 februarie că iubim?! De ce să ne manifestăm dragostea doar astăzi?! Dragostea ar trebui să fie mereu cu noi,în noi.

Ar trebui să vorbim cu dragoste, să ascultăm cu dragoste ,să privim cu dragoste, să ajutăm cu dragoste, să trăim cu dragoste!

Să fim un focar de dragoste! Iubire înseamnă grija pe care o porţi celui drag, iubire înseamnă o îmbrățișare ,o lacrimă ștearsă , o strângere de mână , o încurajare!  Sufletul nostru are nevoie de dragoste, de atenție, de mângâiere!  Are nevoie să fie acceptat și prețuit zi de zi! Ar fi multe de spus, dar o să mă opresc!…

Da,recunosc, dragostea e un sentiment profund, frumos,sublim! Este extraordinar să iubești și să fii iubit! Și dacă e așa, atunci de ce s-o sărbătorim o singură dată pe an?! De ce să ne amintim doar pe 14 februarie că iubim?! De ce să ne manifestăm dragostea doar astăzi?! Dragostea ar trebui să fie mereu cu noi,în noi.

Ar trebui să vorbim cu dragoste, să ascultăm cu dragoste ,să privim cu dragoste, să ajutăm cu dragoste, să trăim cu dragoste! Să fim un focar de dragoste! Iubire înseamnă grija pe care o porţi celui drag, iubire înseamnă o îmbrățișare ,o lacrimă ștearsă , o strângere de mână , o încurajare!

Sufletul nostru are nevoie de dragoste, de atenție, de mângâiere!  Are nevoie să fie acceptat și prețuit zi de zi! Ar fi multe de spus, dar o să mă opresc!

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+