Mai ingust,plăcere mai mare?

Autor

Daca nu demult ,scriam despre dimensiunile organului genital masculin si despre cit este el de apreciat de catre femei ,iata ca vin cu un articol in completare despre dimensiunea organului genital feminin.Daca in primul articol le privea in mod direct pe femei ,azi in acest articol este dedicat tuturor barbatilor.

Un vagin mai îngust, plăcere sexuală mai mare

Pentru bărbaţi, un vagin îngust înseamnă, în primul rând, plăcere mai intensă la penetrare. Dimensiunea mică a vaginului nu oferă fiori numai bărbaţilor, ci şi femeilor, care pot experimenta mai multe orgasme în timpul actelor sexuale. Femeile care au un vagin îngust simt penisul partenerilor mult mai intens. Unii experţi în cosmetică susţin chiar că, datorită unui vagin îngust, femeile se simt mult mai iubite şi mai atractive pentru partenerii lor.

Pentru păstrarea unui vagin îngust chiar şi după naştere, specialiştii recomandă exerciţiile pentru muşchii vaginali.intrebari-si-raspunsuri-despre-dimensiuni

Vaginul se modifică

Dimensiunea penisului rămâne mai mult sau mai puţin aceeaşi pe toată durata vieţii. Vaginul, în schimb, după pubertate, suferă modificări permanente, provocate de o serie de factori. Diferenţa este că unele femei reuşesc să-şi păstreze caracterul îngust al vaginului făcând anumite exerciţii pentru muşchii vaginali, în timp ce altele nu acordă prea mare atenţie dimensiunilor vaginului.

Ce afectează dimensiunea vaginului?

Odată cu trecerea timpului, vaginul suferă numeroase modificări. Principalele cauze care determină mărirea vaginului sunt naşterile şi actele sexuale. Forma vaginului mai poate fi afectată, de asemenea, de diferite probleme ginecologice, dar şi de penetrarea cu obiecte mari în scopul masturbării. Toate aceste lucruri duc la slăbirea muşchilor vaginali şi a pereţilor interiori.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+