Mi se pare corect să existe și o zi a Bărbatului

Autor

ziua barbatului

o zi fericita este ziua barbatului

Și pentru că există ziua Femeii, mi se pare corect să existe și o zi a Bărbatului. O zi a celui care deși e puternic, nu se sfiește să -și sărute în public soția sau să o țină de mână pentru că el știe că ăsta nu e un semn de slăbiciune ci un gest tandru de dragoste….

O zi a celui care are grijă de zâmbetul femeii sale și care îi șterge cu blândețe lacrimile sau o ia în brațe atunci când visează urât și o alină cu vorbe șoptite….

O zi a celui care deși știe că are dreptate o va lăsa pe ea să-și descarce furia, fiindcă pentru el nu e importantă mândria ci faptul că ea va recunoaște și singură că a greșit, asta după ce-l va fi tocat mărunt pe el ore în șir….

O zi a celui care atunci când ajunge acasă mai devreme pregătește cina, și asta nu pentru că ea îl are sub papuc, ci fiindcă înțelege că prin acest gest mărunt o face pe ea fericită și îi arată că o iubește….

O zi a celui care e mereu acolo când trebuie, pe al cărui umăr te poți baza oricând….

O zi a bărbatului adevărat, a celui care își protejează iubita, soția, mama, sora, fiica, prietenii, a celui pe care ceilalți îl iubesc, respectă și în care cred….

Deci, felicitări bărbaților adevărați, datorită cărora acest cuvânt este echivalent cu onoare, forță, încredere și loialitate.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+