Dezinfectie TDL4,cel mai puternic virus.

Autor

TDL4 cel mai puternic virus ,odata instalat infectează Master Boot Record , care lansaza un cod înainte ca Windowsul să se încarce. Astfel, poate intercepta funcţiile vitale ale sistemului. Rootkit-ul  infecteaza versiuni de Windows pe 32-biţi, cât şi pe 64-biţi, facand-ul cel  mai periculoas  malware de acest tip.

Astfel ca cei de la BitDefender au creat si lansat utilitarul de dezinfectie pe ntru cele 2 versiuni 32 si 64-biti.virus

„Rootkit-ul TDSS, cunoscut şi ca TDL4 sau Alureon, este unul dintre cele mai avansate specii de malware din ultima vreme. Acesta foloseşte o multitudine de technologii pentru a trece de mecanismele de protecţie ale sistemului de operare şi a-i compromite integritatea,” a declarat Cătălin Coşoi, şeful laboratorului de ameninţări online al BitDefender. „Acest lucru i-a permis să compromită un număr semnificativ de sisteme în 8 luni. Acest ultiliar permite utilizatorilor să elimine în totalitate ameninţarea şi să preia din nou controlul asupra propriului computer,” a concluzionat Coşoi.

Cum se raspindeste TDL4 ?

TDL4 se răspândeşte prin intermediul site-urilor pornografice,  prin intermediul reţelelor ilegale de file-sharing, unde se ascunde sub forma unor fişiere codec sau crack-uri si pe computerele care au fost infectate cu Zeus fiind responsabil de instalarea si rularea  unui rootkit.

 

Descarca utilitarul pentru versiunea de 32-biti

Descarca utilitarul pentru versiunea de 64-biti

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+