Laptop Alienware M11x Intel

Autor

Laptop Alienware M11x Intel® CoreTM2 Duo SU7300 1.3GHz, 4GB, 500GB, 1GB GDDR3 nVidia GeForce GT 335M, Microsoft Windows 7 Home Premium64bit

Laptop de Gaming Ultra Mobil
Puterea pentru cele mai solicitante jocuri si ultra portabilitatea – sunt doar doua dintre caracteristicile noului notebook Alienware. M11x redefineste capacitatea unui notebook de gaming cu adevarat portabil de a rula la performanta maxima jocurile de ultima ora. Pe langa durata mare de viata a bateriei si greutatea redusa, ce si-ar mai putea dori gamerul aflat in permanenta in miscare?

Performanta Grafica de 15″ si Portabilitate de 11.6″
Puterea grafica a unui laptop de 15″ este acum incoporata in formatul de 11.6″. Datorita placii video NVIDIA GeForce 335M GT cu 1GB memorie, gamerii se pot bucura de o experienta de gaming high-end.
Nu veti juca niciun joc in urmatoarele ore? Puteti comuta foarte usor pe placa grafica integrata, pentru o durata de viata mai mare a bateriei.

High Definition
M11x poate furniza continut HD de cea mai buna calitate, asigurand astfel divertismentul necesar. Display-ul de 11.6″ dispune de o rezolutie de 1366×768, pentru a va putea bucura in voie de jocuri si filme HD, fara niciun fel de compromis … chiar si atunci cand sunteti pe drum. Doriti sa vedeti un film sau sa jucati un joc pe un ecran mai mare? Nici o problema. Trebuie doar sa folositi portul HDMI pentru conectarea la un monitor sau televizor, si va puteti bucura alaturi de prieteni si familie de spectacol!

CPU, Memorie si HDD
Pentru pasionatii de jocuri, editare foto si video, procesorul Intel Core 2 Duo SU7300 ofera suficienta putere pentru a rula aplicatii pretentioase , in timp ce lucrezi la sarcinile curente. La aceste caracteristici se adauga memoria de 4 GB DDR3 la 1066HMz si hard-disk-ul de 500GB, cu o viteza de rotatie de 7200 RPM. Totodata, procesorul ermite rularea aplicatiilor in background intr-un mediu multitasking.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+