Bug YAHOO!!! Cum si cine iti schimba statusul de Yahoo mesenger.

Autor

S-a lansat situl care creeaza buguri in reteaua YAHOO mai precis pe messenger,Facebook si HI5. Iata ce poate face o asemenea porcarie de site ….

Oricine cu mintea in panta ,cu probleme de adaptare si cu chef de razbunare ,iti poate schimba statusul de la messenger intr-o clipita . Si asta nu o data ci de sute de ori si oricand doreste primata bipeda si neuronul lui singuratic .

Pagina web lansata ,poate schimba statusul  pe aproape orice id de yahoo messenger provocand neplaceri ,sau dupa caz pentru unii inseamna satisfactii maxime.Mai nou au pus o taxa pentru a face acest lucru.

Dupa o astfel de interventie de schimbare a  statusului de doua ori am inteles cam unde ar fi buba si cum poate fi ocolita problema asta. Ca o ocolesti e OK ,dar  nimeninu mai poate sa-ti ceara acept sa intre in lista ta de prieteni , fiindca setarea urmatoare exact asta face ignora pe oricine altcineva care doreste sa intre in legatura cu tine,fara a fi avertizat.

Seteaza yahoo messengerul pentru a nu-ti putea schimba nimeni statusul si cine stie ce mai poate afla…..

  1.  Din fereastra de messenger (lista de contacte)  click pe meniul MESSENGER iar apoi ,optiunea PREFERENCES. sau pentru cei care se joaca cu tastaura apasa CTRL+SHIFT+P.
  2. Din meniul ferestrei care tocmai s-a deschis se alege optinea IGNORE LIST
  3. Se bifeaza optiunea IGNORE ANYONE WHO IS NOT IN MY YAHOO! CONTACTS. Dupa se apasa OK sau  ENTER.
  4. .Trimite  linkul articolului la prieteni ca sa fie informati si ei .

Site-ul care cauzeaza aceasta problema este AICI

Iar problema nu e completa ce mai poate face?

Detector Facebook sau mai pe scurt

Cu Facebook Finder este foarte uşor de a găsi o persoană prin cunoaşterea lui (ei) E-mail sau ID-ul Yahoo. Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi adresa de e-mail sau ID-ul Yahoo de intrare în partea de jos, şi apoi apăsaţi ENTER.

Si nu e tot….

CuYmLand (Yahoo Status Checker) este un instrument web care poate fi folosit pentru a vedea daca prietenul tău este online /Offline sau Invizibil pe Yahoo Messenger.

Si daca credeai ca ai scapat …..

Cu hi5 Finder este foarte uşor de a găsi o persoană prin cunoaşterea lui (ei) E-mail sau ID-ul Yahoo. Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi adresa de e-mail sau ID-ul Yahoo de intrare în partea de jos, şi apoi apăsaţi ENTER .

 

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+