Digsby – un messenger de nota 10

Autor

Iata ca vin in intimpinarea voastra dragii mei cu o aplicatie pe care putini o cunosc DIGSBY un mesenger de nota 10 . De ce e asa de special ? daca o sa aveti rabdare o sa va explic.
Digsby, Aplicatia care are insumate mai multe retele, Digsby este un client IM ,Multiprotocol care vă permite să ii aveti in lista de chat pe toti prietenii de pe AIM,MSN,Yahoo, ICQ, Google Talk, Jabber cu o gestionare simpla a listei de prieteni. Puteti primi notificări e-mail . Iata de ce Digsby este un instrument de notificare e-mail care vă avertizează cind aveti e-mailuri noi şi vă permite să efectuaţi simple acţiuni cum ar fi “Sterge” sau “Raportaţi Spam” doar cu un singur clic. Trimite email-uri la prieteni chiar din fereastra de chat. E-mail este trimis direct din orice cont Digsby spre destinatia urmărita de tine.
Pentru RETELELE SOCIALE,
Digsby este un instrument de reţele sociale care vă avertizează de evenimente cum ar fi mesaje noi şi vă oferă live din tot ce fac ce fac prietenii dumneavoastră.
De ce mai este special ,pentru ca puteti sa personalizaţi aspectul Digsby cu skinuri de aplicare, apoi are o mulţime de teme pentru mesaj de unde poti alege una ,pentru a iti personaliza conversaţiile, apoi va puteti gestiona toate conturile de e-mail chiar de la Digsby si mai poti, monitoriza toate reţele sociale şi de a fi informat de noi evenimente si nu e totul fiindca mai poti pune un widget pe blog-ul sau, site-ul tau, sau un profil la chat cu vizitatorii si fiindca poti administra conversaţii cu mai multe file astfel va mai ofera un multitask cu pop-up de unde le puteţi răspunde apoi va puteti combina contactele intr-o singura lista.
Personalizare
* Digsby iti ofera Personalizare cu skinuri de aplicare pentru a da un aspect personal .

Modificarea modului în conversaţiile cu teme – totul, de la ferestre simple AIM-stil la bule de conversaţie 3D.
Control complet asupra aspectului de prieteni pe lista de prieteni. totul de la Schimbare amicului la dimensiunea pictogramă .
După prieteni tai lista o poti denumi cum vrei! Puteţi organiza prieteni manual, prin statut, prin servicii, prin nume sau prin dimensiunea jurnalului de a plasa cele pe care le comunica cu cele mai multe în partea de sus. Puteţi chiar să alegeţi o metodă de sortare secundară.
Sistemul de notificare personalizate vă permite să alegeţi ce evenimente si pe care doriţi să fiţi avertizat.
Redenumirea contactelor cu un pseudonim, deci nu trebuie să vă amintiţi numele prietenului ca “giantsfan123”. Dacă unul din prietenii dvs. are mai mult de un cont IM le puteţi combina într-un singur contact fuzionat pentru a elimina duplicatul prietenilor.

Trimite prietenilor tăi mesaje SMS direct din fereastra de chat.
Infobox vă permite să verificaţi mesajul tuturor, statusul şi profilul doar prin mutarea mouse-ul in jos pe listă.Schimbati statusul dvs, nu a fost niciodată mai uşor. Doar un clic dreapta pe lista de prieteni! Multitask în timp real in fereastra de chat. Minimizati fereastra de chat şi ve-ţi vedea din nou pop-up de chat. Cel mai bun din tot, aveţi posibilitatea să răspundeţi chiar de la pop-up si sa te intorci la ceea ce faceai.
* Jurnal de istorie a conversaţiei in care vei găsi informaţiile de care aveţi nevoie .
Si cel mai important
* Digsby ofera sincronizarea completă între calculatoare si device-uri, telefoane mobile, modemuri UMTS* Administreaza mai multe transferuri simultane de fişiere, manageriate de un simplu transfer.
Il puteti folosi atit pe sisteme de operare MAC
Descărcarea şi Instalarea Aplicatiei pe PC…

.Descărcaţi fişierul din acest site pe PC-ul pe care doriţi să instalaţi aplicatia .

. Apoi rulaţi fişierul descărcat şi urmaţi instrucţiunile ca să il configuraţi pe computer.

.Aplicatia pentru Windows este oferita gratuit.

download sisteme Windowssisteme LinuxCind Yahoo sau alt messenger nu va merge , schimba-l cu unul nou si performant

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+