Standardul 4G testat in Romania,

Autor

4G este un terminal telefon sau modem stik,care poate accepta rate de transfer intre 100Mb/s si 1Gb/s. Noua tehnologie a fost prezentata la Stockholm, Suedia – un pas catre realizarea unui “information superhighway” mobil.  Astfel, cei care accesează o reţea 4G de pe un laptop ,noua generatie – 4G / LTE – redefineste experienta utilizatorului de internet mobil, asigurand o latime de banda superioara care poate fi folosita pentru vizionarea posturilor TV online, mobile blogging.

4G-Mobile-TechnologyWiMAX este un standard de telecomunicatii prezent ca si alternativa la 4G in Romania,care ofera viteze de transfer de date de pana la 40 Mb/s download la ora actuala, dar are potentialul, la fel ca si principalul concurent LTE (Long Term Evolution) sa atinga viteze de 1Gb/s. In prezent exista deja mai multe retele bazate pe tehnologia WiMax, atat in Europa, cat si in Asia si America.

Noul standard 4G poate oferi o latime de banda de 160 Mbps – fapt dovedit de compania Ericsson. LTE poate fi folosit in gamele de frecvente actuale si unele noi, iar cu ajutorul lui se pot scadea la minim costurile de intretinere si functionare a retelei.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+