Sony Ericsson Vivaz pro

Autor

Anul acesta, cel putin pana acum Sony Ericsson nu a lansat multe modele distincte. In schimb a incercat sa compenseze prin mai multe variatii ale aceluias telefon.

Cu cateva exceptii Sony Ericsson Vivaz pro este geaman cu Vivaz. Constructia celor doua terminale este identica cu exceptia tastaturii si a celor ce decurg de aici: dimensiuni si greutate mai mari. Chiar si asa ptr un telefon cu tastatura QWERTY, dimensiunile si greutatea lui Vivaz pro sunt mai mult decat decente. Sony Ericsson Vivaz pro filmeaza in HD. Si mecanismul de glisare este foarte bun: poate fi declansat rapid cu o singura mana cand ai nevoie sa folosesti tastatura si este suficient de bine fixat ptr a nu fi deschis accidental. La plusul mai putem trece si focusul continuu automat. Din pacate camera lui Vivaz pro are doar 5 MP, iar fotografiile facute de Vivaz pro, nu se ridica la inaltimea lui Vivaz intaiul.

Pe spatele dispozitivului se află camera de 8 MP înregistrează constant la 1280 x 720 @ 24 fps, are autofocus continuu, iar filmele prezintă detalii peste medie şi LED-ul Flash.  Interfeţele, e bine de ştiut, sunt standard microUSB şi jack de 3,5 mm. Conectivitatea este oferita de Vivaz, HSDPA, Wi-Fi şi GPS, însoţite de numeroase aplicaţii dedicate. Pentru Internet – browser, Facebook, SMS Preview, Twitter, YouTube, World Mate, iar pentru GPS avem Google Maps, RoadSync şi Wisepilot. Tastatura virtuală este limitată în anumite moduri: Full QWERTY doar în landscape, în modul portrait doar alfanumerică sau mini-QWERTY

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+