DORINTA DE A IUBI SI DE A FI IUBITA

Autor

De iubire avem atata nevoie……….

Cred cu tarie ca dorinta de a iubi si de a fi iubita nu moare nicioadata, oricat de fara sens, oricat de pesiminsta ar putea arata viata ta.
Niciuna dintre noi nu poate capitula in fata unei astfel de dorinte si cred ca toate am invatat ca daca iti doresti foarte mult ceva si crezi cu adevarat, se poate indeplini.
Mai stii nodul acela in gat pe care il simteai atunci cand gandul iti era fulgerat de imaginea lui, de atingerea lui? Iti mai amintesti fluturasii din stomac atunci cand mai aveai cativa pasi pana la locul vostru de intalnire? I-ti revine in minte prima emotie nebuna, prima lacrima pe care ai varsat-o atunci cand ti-a spus “mi-ai lipsit, mi-a fost asa de  dor de tine..“Si cate alte cuvinte spuse din suflet te-au mangaiat candva.
Cu ,cata arta “pictezi colorat” viitorul alaturi de cel pe care il iubesti?
Stiu, sunt niste cuvinte, niste intamplari care poate iti par banale, dar este incredibil sa stii faci frumos niste lucruri banale, sa simti cu toata fiinta ta aceste lucruri banale, sa le traiesti cu toata fiinta ta, sa le respiri…
Si din pacate uneori mai si pierzi,dar trebuie sa mergi inainte ! Am trait  deziluzii una dupa alta care ar putea dobori pe oricine. M-am gandit ca nu voi putea vreodata sa imi mai doresc sa iubesc, iar a fi iubita… niciodata. Insa, am realizat ca aceasta dorinta nu mi-o poate nimeni dobori sau lua. E teribil de greu, simti ca iti pierzi mintile cand primesti aceste lovituri una dupa alta, dar trebuie sa stii ca persoana slaba nu esti tu, ci persoana care te loveste. Odata ce ai realizat asta, dorinta ta de a iubi si de a fi iubita devine mai puternica decat orice durere simtita vreodata.
Uneori lucrurile pe care nu le poti schimba, ajung sa te schimbe ele pe tine… in bine. Suferintele, oricat de multe si oricat de dureroase ar fi, nu iti pot lua miracolul acesta, dorinta, nevoia de a iubi si de a fi iubita.

Nu trebuie sa capitulezi in fata suferintei

Nu poti vedea pentru totdeauna viitorul tau ca o reflexie intr-o oglinda sparta.
Trebuie sa fii capabila sa iti doresti lupta in camp deschis cu tristetile apasatoare, sa nu te ascunzi in spatele unor sentimente dureroase care te macina si nu iti fac decat rau, sa vrei sa fii cinstita cu tine insati, sa realizezi ca suferinta nu este decat o etapa pe care o poti depasi. Iar dincolo, ce se poate afla decat universul pe care il creezi cu atata pofta? Universul minunat care vine din dorinta nebuna de a infrunta suferinta, din dorinta de a iubit si de a fi iubita. Este o lupta tacita pe care o poti castiga numai daca iti doresti cu adevarat.
Uneori, durerea din sufletul tau pare foarte greu de indurat, dar trebuie sa o infrunti, sa iti peticesti inima si sa iti doresti sa mergi mai departe. Dorinta de a iubi si de a fi iubita este urmatorea treapta care te va duce acolo unde iti doresti, la fericire !

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+