Cand doi se cearta, nici unul nu castiga; cand doi se inteleg, castigul e… absolut!

Autor

Daca cineva are parte de un partener pe care-l poate numi la propriu,jumatatea sa; daca stie, ca are toata dragostea si afectiunea partenerului si primeste la randul sau aceeasi consideratie, atunci se cheama ca fac parte dintr-un culpu, ce are toate premisele sa obtina perfectiunea!

Daca doi oameni care sunt impreuna inteleg ca, trebuie sa puna umerul amandoi la rezolvarea fiecarei situatii cu care se confrunta, daca se ajuta reciproc si ”trag caruta in aceeasi directie” , cum zice o vorba din popor, daca nu sunt invidiosi, ci sunt fericiti atunci cand unul castiga mai mult ( fare sa conteze cine aduce mai multi bani in casa), atunci avem un cuplu care a inteles cum anume trebuie sa comunice si cum sa faca ceva constructiv in viata!cearta

Daca cineva face parte dintr-un cuplu care a pornit ca cele descrise mai devreme, devenind odata cu trecerea timpului, unul in care tandretea, lipsa plictiselii (desi multe lucruri sunt facute ca o rutina), iubirea, respectul fata de celalalt si deschiderea spre comunicare sunt cele mai importante sentimente, atunci ai doresc un singur lucru: sa constientizeze, din cand in cand, ca se numara printre cei mai impliniti oameni. Spun asta, deoarece am cunoscut suficiente cupluri si familii ” de eticheta”. Pentru ca, din nefericire, lumea din jurul nostru, dincolo de ”imagini” ale unui cuplu perfect, se ascund cel mai adesea, mici razboaie surde. Razboaie pentru… sefia in cuplu: gestionarea banilor, monopolul asupra iubirii copiilor, pentru ”eliberare” , pentru macar un dram de respect si tandrete… Poate ca este trist, dar teribil de adevarat: multi uita ca intr-o relatie exista doua persoane, ca in viata cele mai bune lucruri nu le realizezi numai de unul singur, ci cel mai adesea sprijinit de cineva. Si ca, in fond fiecare pereche este o echipa ale carei reusite in viata depind, de cum se comunica si se inteleg in cadrul ei.

Si nu uitati: fericirea este o creatie personala si unica. Depinde de voi, si …. iubiti-va mult!

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+