Cine spune că timpul vindecă?

Autor

Cine spunea că timpul vindecă? Că oamenii pot fi înlocuiţi? Că odată cu trecerea timpului durerea pierde în intensitate?  Că timpul aduce uitare? Că timpul…timpul…timpul… Cine a spus toate astea e un mincinos ,un mincinos ordinar. Un om care nu a simțit niciodată durerea,un om care nu a pierdut niciodată..oameni!

Sau poate dimpotrivă ,un om mistuit de durere, un om căruia nu-i mai rămăsese decât un fir de speranță, un singur prieten, Timpul! Adevărul e că timpul trece,sau mai exact trecem noi prin timp, și învățăm să trăim cu durerea care devine parte din noi,cu golul lăsat de cei dragi,gol pe care nu vom reuși să-l umplem niciodată cu nimic și cu nimeni. Și cât de mult ne lipsesc! Cel mai mult ne lipsesc cei a căror prezență o simțim peste tot.

După șocul inițial ,după ce m-am luat la harţă cu Dumnezeu, după ce L-am învinuit de toate și-L făceam  responsabil de ce ni se întâmpla , a venit  resemnarea. Atunci am  conștientizat că cerul ne poate răpi oamenii nu și amintirea lor.

Nu poți pierde amintirea un om dacă o păstrezi vie în sufletul tău … Poţi pierde prezenţa , poți uita vocea sau parfumul acestuia , însă ceea ce ați trăit , ceea ce ai învăţat , sau ceea ce ți-a lăsat , nu le vei putea pierde niciodată …

dor de parinti

dor de parinti

Amintirea lor nu s-a pierdut, mi-a rămas gravată adânc în suflet,și o port oriunde cu mine, ca o icoană. Am învăţat să zbor cu o singură aripă, și ori de câte ori simt că nu mai pot, ridic ochii spre cer, fiindcă sunt sigur că de acolo mă veghează și îmi călăuzește pașii!

Și când ți-e dor de oamenii de pe pământ poți să îi suni, să îi cauți sau să le scrii spunându-le că-ți lipsesc… Dar când te cuprinde dorul de oamenii de dincolo de nori, ce faci? Ce poți face mai mult decât să aprinzi o lumânare  pe care să o privești cu ochii în lacrimi sperând ca lumina ei să ajungă până-n înaltul înaltului la sufletele celor care nu mai sunt printre noi?

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+