Flirtul la serviciu.., merita?

Autor

Flirtul la serviciu.., merita?

Priviri iscoditoare,aprecieri legate de munca ta, un gest dragut, un zambet atunci  cand ai o zi proasta.., semnalele sunt evidente. Daca ai o relatie insa, ai grija.., nu-ti forta norocul!

Ai observat de ceva vreme, ca un coleg iti ofera mai multa atentie ca de obicei? Iti sustine punctele de vedere, iti face complimente.., brusc ai descoperit un prieten si te simti mai confortabil la serviciu, defapt abia astepti sa vi iar la servici sau ai vrea sa mai stai si peste program daca s-ar putea..! Daca mai e si coleg sau prieten cu relatia ta actuala, combinatia e cat se poate de … jenanta! Faptul ca ai o relatie serioasa, nu te opreste sa raspunzi favorabil unei atitudini de acest fel? Mai gandeste-te! E important sa constientizezi ca, doar ptr ca vrei sa te ,,distrezi,, sau iti lipseste putina ,,actiune,,  poti intra intr-un joc mai complicat, care ti-ar putea afecta puternic sau chiar iremediabil viata de familie!

Care sunt limitele?

E greu de trasat o limita clara, pana la care poti ajunge. Aceasta ptr ca, atunci cand accepti sa flirtezi cu un coleg, acest lucru e clar, un semnal de alarma ptr relatia ta actuala. Depinde acum ce-ti doresti. Sa constientizezi problemele de acasa si sa incerci sa le rezolvi cu sinceritate si fara minciuni devastatoare, sau sa continui sa vezi catre ce treapta ,,te ridica,,  colegul cel simpatic si afectuos. In al doilea caz, nu uita sa iei in considerare, ca te poate lua valul si-ti poti pierde obiectivitatea si  … onoarea!

Cat de departe se poate ajunge?

Primul semn ca e mai mult decat o prietenie, apare atunci cand discutiile voastre pauzele de tigara, cafea sau pranz, depasesc sfera profesionala sau conversatiile generale si se indreapta catre viata personala. In acest caz, colegul amabil, se transforma in confidentul tau si nu e cel mai bine sa accepti aceasta situatie, daca ai deja o relatie stabila! Este primul pas, catre o relatie, care depaseste granitele morale, este un prim pas spre inevitabilul compromis subiectiv, este posibil.., inceputul sfarsitului relatiei actuale!

Deci , este flirtul chiar singura ta… placere?!~

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+