Stilul de viata dupa infarctul de miocard.

Autor

Infarctul – acest verdict cumplit continua sa inrobeasca la fiecare 30 de minute cate un om. De aceea acest stil de viata dupa un infarct (atac de cord), trebuie reevaluat si readaptat situatiei actuale, deoarece dupa un infarct miocardic, pretul sanatatii creste  si trebuie platit zi de zi in schimbul unei vieti mai lungi si sanatoase, printr-un stil de viata natural si sanatos.

Cei mai norocosi scapa, dar sunt vanati in continuare si-si pierd mai usor a doua sansa la viata, daca nu scapa de naravurile vechi si nesanatoase ale vechiului stil de viata vicios si nu pune bazele promovarii unui stil de viata sanatos si natural, care trebuie sa pastrat definitiv.

Dupa infarct stilul de viata si inima  sufera modificari, care o fac mai vulnerabila. De aceea suprasolicitarea ei trebuie eliminata printr-un stil de viata sanatos echilibrat fizic si psihic.

Iata, la ce trebuie sa renuntati definitiv pentru  a elimina obiceiurile nesanatoase ale unui stil de viata vicios anterior:

1. fumatul – dupa ce ai vazut moartea cu ochii tai, nu mai ai nici un motiv sa nu renunti definitiv la aceasta noxa majora.

2. mesele copioase – poti manca bine si gustos, dar neaparat sanatos.

3. sedentarismul – pe termen lung miscarea progresiva te va ajuta sa te recuperezi.

Adopta un stil de viata sanatos mai bun din toate punctele de vedere in care sa incluzi si miscarea si natura.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+