Magnolia

Autor

Sfârşitul iernii ,este sezonul când foioasele isi pierd frunzele de iarna. E perioada magnoliilor, de multe ori in zilele cu vant puternic din februarie cind isi pierd frunzele, par  a forţa aceste flori superbe pentru a se deschide într-o mare grabă. La vederea acestor flori impresionant de  mari, cum ar fi aceste flori pe ramurile  goale  ale magnoliei pot indemna trecătorii grabiti  la florarie pentru a cumpara ceva similar.

Exista zeci de soiuri de magnolii, şi ca sa faci o alegere corecta este o sarcina formidabilă. Numele lor sunt confuze aşa că ce este mai uşor? de obicei te uiti in lista si alegi floarea care iti place cel mai mult . Cele mai multe flori cresc în copaci mici, dar, dacă spaţiul este inalt si aerisit cauta  soiurile de arbuşti de dimensiuni mari

La plantare

Deoarece magnolii provin din zonele cu clima rece, cu o bogata umiditate a solului, menţinându-l umed pe timpul verii aceasta  este o provocare. Este important să se ia in considerare posibilitatea de a îmbunătăţi solul cât mai mult posibil, înainte de plantare. Alege un loc in care primeşte cel puţin o jumătate de zi de soare şi este protejat de vanturile puternice.

Deoarece magnolii urăsc ca pamantul să fie uscat,un  mare  ajutor pentru aceasta este de a adăuga unele cristalele de apă depozitate in zona de plantare.

Proprietatile lor  de umectare a solului  va asigura că umiditatea ajunge direct pana la radacini. În sfârşit, răspândirea un strat de mulci organic.  Căldură de vară şi  seceta cauzeaza  cea mai mare degradare a magnoliilor.

Udare constanta şi mulcirea va reduce această problemă.

Surprinzator, melcii sunt unul dintre cei mai comuni de dăunători ai  Magnoliilor. Atunci când condiţiile meteorologice sunt uşor umede se inmultesc usor, melci tineri trăiesc în copaci şi mesteca  frunzele fragede, mai ales în primăvară atunci când frunzele sunt tinere . Este util sa se stropeasca  baza copacului şi sa se verifice în mod regulat de puietul de melci care se catara in copaci dupa mancare.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+