NU mai esti somer, cum te poti angaja dupa un an de somaj.

Autor

Cu siguranta vremuri grele din aceasta perioada se evidentieaza cel mai bine in rata crescuta a somajului. In ciuda faptului  ca rata somajului pe hirtie ,a tot scazut pe la jumatatea anului trecut si iata isi continua trendul descendent si in acest inceput de an,  nu inseamna ca cei care au trecut de un an de cind sunt someri iesit si-au gasit un loc de munca,nu, ei nu mai sunt in statistici si atit.

SomeriAstfel ca  dupa un an de somaj, cei fara un loc de munca nu mai primesc indemnizatie si automat ies din statisticile oficiului de munca . Chiar daca anul trecut, in Romania somajul  a scazut cu peste 100.000 de persoane, asta nu inseamna ca toti acesti oameni s-au angajat.

Cei care au cele mai mici sanse sa-si gaseasca un job sunt, dupa cum era de asteptat   absolventii de liceu sau facultate ,sau cei care au sub 2 ani de experienta.

Salariatii din Romania nu sunt deloc  optimisti in acest an, in legatura cu viitorul lor in gasirea unui loc de munca . Astfel, peste 40% dintre angajati se asteapta in continuare fie afectati de reduceri de personal in compania pentru care lucreaza.

Ce faci, insa, daca te afli in  randul celor care de  mai bine de un an isi cauta un loc de munca si nu mai au nici o speranta ca vor reusi?. Specialisti in resurse umane  ne spun ca cel mai important lucru  este sa nu disperi si sa cauti in continuare.

Eu zic altceva, uite aici mai departe pe StilDeViata

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+