Cum iti poti schimba permisul de conducere

Autor

Pentru permisele de conducere emise după data de 1 ianuarie 2009, cererea pentru eliberarea unui duplicat poate fi transmisă şi prin coresondenţă: scrisori sau e-mail pe adresa serviciului public comunitar care a emis permisul de conducere anterior.

Prin corespondenţă pot fi transmise cereri pentru eliberarea duplicatului, în cazul pierderii, furtului, deteriorării permisului de conducere sau a schimbării numelui titularului.
Nu sunt admise, în acest caz, cereri pentru eliberarea permisului de conducere cu o nouă valabilitate.

permis de conducere

permis de conducere

Documente necesare în acest caz: actul de identitate al titularului, dovada plăţii taxelor şi tarifelor aferente eliberării permisului de conducere (chitanţă în valoare de 68 lei plătită la CEC), permisul de conducere. Â
În cazul în care corespondenţa se transmite prin poşta electronică (e-mail), documentele menţionate mai sus se trimit scanate, în format electronic.

Permisul de conducere se livrează la adresa din România indicată de titular sau se ridică de către acesta de la serviciul public comunitar indicat în cerere.

În cazul în care cererea a fost transmisă prin poşta electronică, pentru ridicarea permisului de conducere titularul permisului depune la serviciul public comunitar indicat în cerere, în original, documentele ale căror copii au fost transmise prin e-mail.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+