Termen limita pentru formularul 200

Autor

Aproximativ un numar de  600.000 de romani sunt obligati in acest an sa-si depuna declaratia de venit (formularul 200) fie direct la Administratia Financiara, fie prin posta sau Internet.

Cine sunt acei romani care vor depune declaratii de venit?

Sunt acei  romanii care au obtinut anul trecut venituri din jurnalism, chirii, activitati agricole, activitati comerciale, operatiuni cu valuta sau vanzarea actiunilor la bursa.
Ce amenzi risti pentru nedepunerea in timp util a formularului 200?
Amenzile pentru cei care nu reusesc sa-si depuna formularul 200 in termen legal sunt de cinci ori mai mari decat in anii trecut si sunt cuprinse intre 50 si 500 de lei.

Potrivit informatiilor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, pentru anul fiscal 2010 au fost identificati 611.196 de contribuabili care au fost obligati sa-si depuna declaratia de venit. Statistica arata 496.793 dintre ei si-au depus declaratiile in termen legal.

Daca nu ai formularul 200 iti poti Descarca formularul 200 de aici

Puteti directiona 2% din impozitul pe venit astfel:

1. Daca sunteti salariat descarcati si printati – formularul 230 – completati-l cu datele DVS personale la punctul A, iar la punctul B completati datele noastre si semnati la contribuabil:
2. Daca aveti venituri si din alte surse (profesii libere – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosintei bunurilor – chirii, drepturi de autor, etc), descarcati si printati – formularul / declaratia 200 – completati-l cu datele DVS si cu datele noastre si depuneti-l la administratia financiara de care apartineti.

Daca nu ai formularul 230 iti poti Descarca formularul 230 de aici

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+