ABBA din nou impreuna …..

Autor

Membrii grupului ABBA au apărut public împreună, după ani de zile, la premiera filmului “Mamma Mia!”
05 Iul 2008

Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad – cunoscută sub numele de Frida – şi Agnetha Faltskog au păşit pe covorul roşu la cinematograful din Stockholm în aplauzele câtorva mii de fani.

Toţi cei patru membri ai celebrului grup ABBA, care s-a bucurat de un succes enorm în anii ’70, au apărut vineri împreună la premiera suedeză a filmului “Mamma Mia!”, încântându-şi fanii cu prima lor apariţie publică după ani de zile, relatează Reuters.
Filmul “Mamma Mia!” este transpunerea pe ecrane a musicalului cu acelaşi nume, care a făcut înconjurul lumii, şi conţine 22 de cântece ale formaţiei ABBA, inclusiv supersuccesele “Dancing Queen,””Take a Chance on Me” şi “The Winner Takes It All“.

Cei patru membri ai grupului, care au devenit cunoscuţi în momentul în care au câştigat ediţia din 1974 a concursului Eurovision, au cântat public împreună ultima dată în 1986, deşi, potrivit unor surse, au mai cântat împreună şi la o petrecere aniversară privată a unui prieten în 1999. Publicitate

La un moment dat li s-ar fi oferit un miliard de dolari pentru a se reuni şi a susţine concerte în cadrul unui turneu.

La premiera filmului, Agnetha şi Frida s-au îmbrăţişat cu actriţa Meryl Streep, pozând pentru fotografi, după care au executat împreună câteva figuri de dans. Câteva minute mai târziu, toţi cei patru membri ai formaţiei au apărut în balconul sălii de cinema. Ei au stat împreună cu Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth şi alţi actori care joacă în “Mamma Mia!”

Streep, Brosnan şi Firth au vorbit entuziaşti la o conferinţă de presă despre muzica ABBA discutând despre dificultatea pusă de rolurile lor – să cânte şi să poarte salopete de spandex. “Odată ce m-am pus pe cântat a început să-mi şi placă”, a spus Brosnan, mai cunoscut pentru filmele sale cu James Bond decât pentru musicaluri. “Spndexul şi cizmele mi-au dat ceva dureri de cap. Dar m-am simţit minunat făcând acest film”, a mărturisit actorul.

Colegul său Colin Firth, vedetă a celor două filme “Jurnalul lui Bridget Jones”, a spus că cele mai teribile aspecte ale fimului au fost şi cele mai motivante. “Sunt nişte vorbe ale bătrânului Miles Davis pe care întotdeauna le-am preţuit: ‘Nu juca ce ştii, joacă ce nu ştii’ “, a adăugat Firth.

Ulvaeus a avut cuvinte de laudă la adresa abilităţilor vocale ale actorilor. “Cei mai mulţi dintre ei nu cred că pot cânta, dar chiar pot, vă asigur”, a declarat fostul membru al grupului ABBA.

Cu îmbrăcămintea din spandex a fost o cu totul altă poveste. “Ai avantaje pe care nu ţi le doreai şi ţi se întâmplă chestii la care nu ţineai neapărat”, a spus Firth, care joacă rolul domnului Darcy în miniserialul BBC “Mândrie şi prejudecată”.

Meryl Streep a declarat că încă din liceu, când a apărut în musicaluri precum “Oklahoma!”, a fost încânată de perspectiva de a cânta. “A fost începutul meu, aşa ca pentru mine a fost ca un fel de întoarcere acasă, la lucrurile pe care le-am iubit foarte, foarte mult”, a declarat actriţa.

Întrebată care este cântecul ei preferat din repertoriul formaţiei ABBA, Streep a spus: “N-aş putea să spun. Sincer, nu am un cântec favorit. E ca şi cum ai spune care dintre copii e preferatul tău, care dintre filmele tale este favoritul tău. Nu mă gândesc la asta în termeni mai degrabă competitivi”, a mărturisit Streep

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+