Plantele si circulatia periferica.

Autor

E primavara sau vara, dar mainile si picioarele tale sunt tot reci..! Clar, ai probleme cu circulatia periferica, dar nu dispera, ai noroc, exista solutii simple, naturale, eficiente; 3 plante medicament: Ginko Biloba, Leurda si Ghimpele.

Ginko Biloba :

 

Este cea mai reputata solutie fito in combaterea sindromului,, maini si picioare reci,,( insuficienta circulatorie periferica).

 

 

Lasa la infuzat timp de 10 – 15 min, doua lingurite de frunze maruntite intr-o cana cu apa clocotita. Strecoare si bea de 2 ori pe zi.

Leurda:

Imbogateste salatele cu frunze de leurda, sau ia cate 10 picaturi de tinctura de leurda, dimineata diluate in ceai sau apa. Urmata cate 20 zile pe luna, 6 luni consecutive pe an, aceasta cura trateaza cu succes problemele de circulatie periferica, dar le si previne.

Ghimpe:

Bun tonic al musculaturii netede al peretilor venosi, ghimpele da rezultate excelente in tratarea senzatiei de picioare grele, actiunea lui se bazeaza pe efectul a doua categorii de compusi: saponinele steroidice cu actiune antiinflamatoare si antiedematoasa, si rotuzida – cu rol in ameliorarea rezistentei capilarelor sanguine si prevenirea trombozelor venoase. Se poate folosi sub forma de pudra: cate 1 gr pus sub limba, dimineata si seara, sau sub forma de decoct: doua linguri de frunze la o cana de apa, se fierb 10 min si se beau 2 cani pe zi indulcite cu miere.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+