Pune-te pe primul loc !

Autor

Pune-te pe primul loc ! Nu  este un indemn egoist! Dimpotriva, cei din jur asteapta ajutorul tau, fara sa se gandeasca ca si tu ai probleme. Asa ca ai grija de tine, ca sa poti fi un sprijin ptr familie si prieteni.

Cu toate treburile de prin casa si de la serviciu, cine mai are timp de manichiura, de par sau de o carte buna? Lunga liste de activitati te streseaza , iar din aceasta cauza esti nervoasa, dormi prost si nu mai gasesti placere in nimic.Atunci cum iti vei putea ajuta familia? Invata sa ai grija de tine, inainte de orice!

Putina miscare

O sa spui ca faci suficienta miscare fiind si mama si sotie si un angajat responsabil. Nu este asa! O data cu varsta si corpul tau resimte munca de peste ani si …. nu este foarte fericit. Ai grija de el macar de 3 ori pe saptamana, fie ca faci cate o plimbare sau putina gimnastica, miscarea pune singele in functiune si mentine tonulsul.

Timpul tau


Nu este nevoie sa trebaluiesti cat e ziua de lunga, daca sti ce ai de facut organizeaza-te astfel incat sa-ti ramana timp si ptr tine, timpul trece, indiferent muncesti intr-una sau stai degeaba , asa ca nu-l irosi. Foloeste-l cu cap si astfel il vei transforma in prietenul tau. Obisnuieste-te sa faci in acelasi timp un lucru util si unul placut. Asa nu vei mai simti presiunea responsabilitatilor. Citeste o revista, cat timp copilul isi face lectiile, oricum nu v-a invata tabla inmultirii mai usor daca tu stai cu ochii pe el .

Somnul de frumusete

Si maine este o zi! Poate chiar una mai usoara decat cea de azi. Fara sa iti faci un obicei din a ,, lasa pe maine ce nu poti face azi,, nu este o tragedie daca se intampla. Respecta-te! 8 ore de somn domoleste trecerea anilor si iti incarca bateriile.

O masa sanatoasa

Cum se face ca tocmai tu care pregatesti masa in fiecare zi , uiti sa te hranesti cum se cuvine? Tendinta este sa-ti vezi copilul si partenerul satisfacuti, iar apoi daca mai ai timp si chef , mananci si tu. Dezvata-te de acest obicei nesanatos . Maninca si tu in rand cu ei, iar dimineata fa un sandvis si ptr tine.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+