Vremea rece.Tratamente naturale pentru durerea de umăr

Autor

Remedii si tratamente naturale pentru durerea de umăr

A venit vremea rece si schimbările meteorologice au o mare influenţă asupra sănătăţii. Iar in acest moment al anului, numărul de persoane care sufera de dureri de umăr, din cauza frigului este în creştere. Expunerea excesiva la frig  nu provoaca numai durere si leziuni ale pielii, dar, de asemenea, dureri in muschi, in special in jurul umerilor. Oamenii de asemenea, se plâng de dureri de cap, febră, ameţeli, şi alte simptome cand  intră în contact cu frigul. Dar aceste simptome dureaza de obicei  o perioadă scurtă de timp, cu un somn de noapte bun sau un duş fierbinte se vindeca de obicei.

Cea mai mare problema cu vreme rece, cu toate acestea, este faptul că exacerbează durerile de umăr, care sunt  deja prezente şi nu este atât de uşor de a scăpa de ele.

Stresul in  societate, oboseala si surmenajul sunt principalele cauze ale dureri de umăr. Un alt vinovat este disfunctia sistemului circulator sau perturbarea bruscă a alimentării cu sânge a gâtului şi zona umerilor. Batranii  care sufera de probleme degenerative la umăr cum ar fi artrita, care fac muschii si tendoanele tari şi rigide pot  provoca dureri chinuitoare. Uneori, ei îşi pierd chiar şi utilitatea umerilor si membrelor.

Deci, ce se poate face in  aceste conditii? In medicina orientala,tratamentul natural cu  ierburi este considerat ca fiind unul dintre tratamentele cele mai populare şi eficiente pentru dureride umeri gât. Pentru oricine care a avut dureri de umăr, după ce a petrecut multe ore într-un loc rece sau a dormit într-o cameră rece, este recomandat să luaţi plante aromatice.

Una dintre cele mai bune plante in acest scop este Fang feng, a cărei traduceri din  chineza , înseamnă a proteja sau apăra împotriva vântului. Fang feng este folosit pentru a proteja sau vindeca bolile cauzate de vânt, în special vântul rece de iarnă.

Când oamenii ajung la vârsta de 50 de ani, ele au o sansa foarte mare de a dezvolta  dureri de umăr. Ca o chestiune de fapt, medicii sau medicina orientală (OMDs) numesc aceasta boala”ohship-Gyun”. Acestor oameni sunt recomandate  o planta numita Shu di Huang, care este un supliment nutritiv foarte bun pentru tendoane şi muşchi. Shu di Huang, de asemenea, joacă un rol important în generarea hormonilor de care are nevoie organismul si oferind  corpului substanţa nutritivă care îi lipseşte. Acupunctura, cu toate acestea, nu este considerata potrivita pentru cei care au luat aceste plante, deoarece aceasta poate provoca  oboseală.

Pentru cei a căror  durere de umăr provine dintr-o lipsă de sânge , se poate folosi o planta numita Dang GUI ce este un remediu excelent. Nu numai că ajută la stimularea fabricarea sangelui  în organism, dar de asemenea, purifica sângele existente. Moxibustion este, de asemenea, recomandat să completeze tratamentul cu plante.

Pentru cei care au probleme serioase cu mişcarea braţelor sau umerii, pot face urmatorul exercitiu  fizic, pe  cont propriu.

În primul rând, stau pe un scaun sau o canapea şi pentru a misca bratele în cercuri mari.

Apoi, stau perpendicular pe perete cu o singura mana pe ea (nu cu fata la perete, lateral  la 90 de grade) şi “perete” (cu degetele) mâna în sus pe perete cât mai mult posibil, ridica pe perete mana ta pina ajunge  spre tavan dacă simtiti  durere preamare. Apoi coborati înapoi până la înălţimea umărului. Repetaţi acest lucru cu braţul .

În timp ce sunteti sub tratamentul durerilor de umăr, ar fi înţelept să evitati consumul de carne. În schimb, încercaţi să mancati legume proaspete, cartofi dulci, cartofi, Taro sau fructe. Aceste alimente pot ajuta să vă eliminati toxinele mai bine, purifica sangele si intensifica functia de elasticitate a tendoanelor şi muşchilor.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+