Rimel pentru gene lungi

Autor

Rimel - gene lungi Telescopic Mascara
Inovatie absoluta: periuta flexibila multi-comb expres de la L’oreal Paris ce are forma de elice si depune cantitatea ideala de produs pe gene. Periuta are 4 fete de piepteni ce sunt elastici si subtiri, separa si strecoara mascara chiar si printre cele mai mici gene, de la radacina pana la varf.
Rezultatul: un stil cool si  machiaj de mare precizie  instantaneu, cu gene ingrosate la baza si alungite la maxim.
Tehnologia “lon-fix” si efectul sau de alungire permite polimerului “Adhi-Plus” fixarea stratului de mascara pana in varful genelor, alungindu-le vizibil, cu pana la 60%. Formula este imbogatita cu Pro-Vitamina B5, cu propietati de refacere a genelor.
Fetelor ce mai asteptati? 😉

Vrei un rimel care sa iti faca gene frumoase si cat mai lungi ? Atunci te rimel alungiresfatuiesc sa iti indrepti privirea pe  Fabulous Lash Curved Brush care este noul rimel mascara de la Miss Sporty si reprezinta secretul unei priviri misterioase, sexy si al unui stil cool modern, sic.

Fabulous Lash Curved Brush Mascara iti promite ca vei avea genele suple, lungi si foarte curbate, care nu se lipesc si isi pastreaza aspectul natural intreaga zi timp de 24 de ore.

Efectul este spectaculos,  gene usoare ca un fulg, senzuale, atat de feminine!

Ce mai astepti vrei un stil cool aparte? Nu asculta de noi, ci convinge-te SINGURA.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+