Apa si Aspirina

Autor

Timpul corect ptr a bea apa, va imbunatatii eficacitatea ei pentru corpul uman.

– 2 pahare de apa imediat dupa trezire ajuta la activarea organelor interne

– 1 pahar de apa cu 30 min inainte de o masa, ajuta la digestie.

– 1 pahar de apa inainte de a face baie, ajuta la scaderea tensiunii arteriale(TA)

– 1  pahar de apa inainte de culcare, ajuta la evitarea unui atac cerebral sau de cord.

Rolul unei aspirine!

Recomandarile urmatoare se inscriu in acea minoritate a informatiilor difuzate pe internet, pe care e bine sa le luati in considerare si mai cu seama sa le respectati!

,, Cind am avut crizele cardiace, medicul care mi-a acordat ingrijirea de urgenta m-a intrebat daca luasem aspirina, dupa ce am simtit durerea toracica? I-am raspuns ca nu aveam aspirina in casa ……, si-atunci mi-a dat urmatorul sfat… in orice casa in special daca unul din membrii familiei este mai in virsta, trebuie sa existe in casa aspirina.

Bineinteles ca aceste pastile trebuie sa fie la indemina, ca sa poata fi luate fara intirziere de indata ce survine durerea in piept. Concentratia enzimelor specifice, indica faptul ca mi-as fi putut pierde viata daca nu ajungeam la timp in spital.

In consecinta , daca nu aveti aspirina in casa , cumparati cit mai curind posibil o folie si tineti-l intr-un loc accesibil.

Dumnezeu stie daca  o asemenea masura poate face diferenta intre viata si moarte!apa si aspirina

ATENTIE!

Exista si alte simptome ale crizei cardiace (atacul de cord) insotite de durere in umarul sting, bratul stg, antebrat stg pina in ultimile 2 degete ale mainii stg. Trebuie sa luati in vedere si instalarea unei dureri intense in reg. maxilarului inferior, aparitia varsaturilor si a transpiratiilor abundente si nu in ultimul rind a agitatiei si panicii, care nu mai sint doar niste simptome banale.

Detaliu.

In timpul unei crize cardiace, e posibil ca la inceput sa nu simtiti durerea in piept, 60% dintre cei care au avut o criza de inima in timpul somnului, nu s-au mai trezit niciodata. Cu toate acestea, o durere in piept va poate trezi si dintr-un somn profund. In acest caz luati imediat 2 aspirine i n gura, lasati-le citeva clipe sa se  umnecteze pe limba, apoi inghititi-le cu putina apa.

Sunati apoi urgent la 112, spuneti simptomele existente, respectiv criza cardiaca si nu uitati sa imformati neaparat, ca a-ti luat 2 aspirine.

Asezati-va cit mai comod si asteptati sa soseasca ajutor calificat.

Fiti vigilenti

Un cardiolog afirma ca daca fiecare dintre cei care citesc aceste informatii, ar informa alte 10 persoane, o viata in pericol, va fi cu siguranta salvata!

dr Ionescu.

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+