Asigurarile de sanatate – afla ce trebuie sa stii despre ele!

Autor

„Asigurarile de sanatate sunt un subiect de o importanta deosebita, o arata cu claritate  cifrele oficiale, cand romanii au achizitionat asigurari private de sanatate cu un procent de 123% mai mult, fata de anul trecut. Desi este o perioada dificila financiar, multi romani au ales sa investeasca in asigurarile private de sanatate, poate ca fiind o solutie de mai mare credibilitate, la situatia actuala dificila, din sanatate. Si nu in ultimul rand, sa recunoastem ca pacientii merita respectul unui act medical adevarat, calitativ si corect. Asigurarile medicale private, au aparut ca o alternativa eficienta si viabila de salvare a sistemului medical actual de stat, bazat pe un  management profesional si competitiv, creat in primul rand in sprijinul pacientului asigurat.

In functie de varsta si de acoperirile alese, pretul unei asigurari de sanatate poate varia intre 19  si 374 euro/ luna. Dar suma de  19 euro reprezinta totusi, una dintre cele mai ieftine polite de asigurare de sanatate privata. Pe linga siguranta, o asigurare privata de sanatate ofera in primul rand acces la servicii medicale calitative,teste medicale corecte si rapide, aparate performante, defapt asta ne si dorim, sa fim tratati cu demnitate, profesionalism si calitate. Mai exact ai pot oferi asiguratului: vizite nelimitate la medic, acces nelimitat la proceduri medicale, teste, servicii medicale de urgenta, asigurari de calatorie si multe altele, acoperirile avand limite minime si maxime variabile.

In topul asigurarilor medicale private se afla Firma Generali Asigurari. Printre beneficiile produselor de sanatate privata se afla flexibilitatea in alegerea acoperirilor si chiar posibilitatea acoperirii globale in tara si strainatate a intregii familii, pe aceeasi polita de asigurare. Polita de asigurare medicala, in general poate cuprinde: un control medical anual prevantiv, consult medical din orica cauza la cabinete medicale, spitale sau chiar la domiciliul pacientului asigurat. In plus asiguratul poate beneficia de investigatii medicale clinice si paraclinice, transport medical cu ambulanta si chiar anumite tratamente stomatologice. De asemenea exista polite de asigurare medicala care poate include si acoperire in caz de deces din orice cauza, acoperire pentru efectuarea anumitor vaccinuri, procurarea de medicamente si pentru perioada graviditatii si a nasterii. Plata se poate efectua: trimestrial, semestrial sau anual, insa valoarea politelor depinde de varianta de acoperire alese si incluse in asigurarea medicala privata.

Nu uitati : sa iubiti sanatatea, ca e mai buna decat toate!

comment closed

advertise

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

CATEGORII

Reclama Etarget

trafic

Nana Stil un site cu stil

Google+